نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

Hybrid View

1. Top | #1

عنوان کاربر
    مدیربازنشسته
    فعالیت صنفی
    توسعه تجارت الکترونیک

sad معرفی فریلنسرهای ایرانی

در دنیای امروز، مدل‌های سنتی اشتغال جای خود را به روش‌های نوینی مثل فریلنسری داده‌اند. دیگر لازم نیست در دفتر خاصی حضور داشته باشید یا وابسته به کارفرما باشید تا درآمد کسب کنید. فریلنسرها با مهارت‌هایی مانند برنامه‌نویسی، طراحی، تولید محتوا، ترجمه، دیجیتال مارکتینگ و صدها تخصص دیگر، می‌توانند از هر نقطه‌ای از جهان درآمد داشته باشند؛ اما مهم‌ترین گام برای شروع این مسیر، انتخاب یک پلتفرم مناسب است؛ جایی که باید در آن پروژه‌ها را پیدا کنید، قرارداد ببندید و درآمد کسب کنید.لینک تعدادی از فریلنسرهای ایرانی رادرزیرقرارمیدهم اگرفریانسری مایل به گشایش انجمن تخصصی برای فعالیت خودداشت ازبخش تماس باماپیام درخواست ارسال تا انجام شود

1-کارلنسر

2- کایا

3-فریلنسرپونیشا

4-فریلنسر کافه پروژه

5-فریلنسر پارس‌کدرز

2. Top | #2

عنوان کاربر
    مدیرکل سایت
    فعالیت صنفی
    توسعه هوش مصنوعی

sad تجربه ریفلنسری باکارلنسر

بادرودمجدددربخش پرسش وپاسخ وانجمن بازریابی چندنفرازشماکاربران محترم درارتباط تجربه همکاری باریفلنسریهای ایرانی موجوددرفضای مجازی ایران درخواست اشتراک گذاری کاربرانی که چنین همکاری داشتندنموده بودیدولی باعدم پاسخی مشخص روبرو شده لذا بنده برای پاسخ دادن به پرسش شما واشتراک گذاری تجربه به یک درخواست پیش پاافتاده متوسل شدم که انجام چنین درخواستی چه خودم وچه کاربران این انجمن دریک چشم بهم زدنی برایم به انجام میرساندن به همین منظور به ریفلنسری کارلنسرکه درابتدایی لیست پست رضاقرارداشت خودمو جونگ کردم وپس ازعضویت درخواست نصب سی پنل روی سرور ابری ایران را ثبت کردم پس ازچندساعت 2ریفلنسر باسابقه دراین مجموعه درخواست بنده را پذیرفتن من با اولی ارتباط گرفتم و

انجام کارم را به وی واگذار نمودم اولین و اصلی‌ترین سوالم این بود کدام یک از سیستم‌های عامل سرور ابری را شما برای نصب سی پنل مناسب می‌دانید که من بر اساس گفته شما سرور سیستم عامل انتخاب شده شما را خریداری کنم ؟ پس از ساعت‌ها هیچ پاسخی در این رابطه به من از طرف رفرنلسر داده نشد و چون تجربه این کار را خودم داشتم و سرور دیگری در حال فعالیت هست با سیستم عامل اووبنتو هست باوجود عدم دریافت پاسخ ازطرف ریفلنسر مربوطه خودم به دیتا سنتر مراجعه کردم و سرور مورد نظرم را با سیستم عامل اووبنتو سفارش دادم که بلافاصله دیتا سنتر در پنل کاربری سرورم راتحویل من داد من هم اطلاعات مورد نیاز در رابطه با نصب سرور را در قسمت میز کار مربوط به ریفلنسر ثبت وارسال نمودم
    سپس مبلغی که برای انجام این کار را در کارلنسر پیشنهادکرده بودم را با کارت بانکی پرداخت کردم ومنتظر شدم پس از گذشت ساعتی ریفلنسر سوال کرد چه توزیعی میخواهید که من پاسخ دادم اووبنتو چون سرور قبلی ما اووبنتو بود مشخصات سروری که در حال فعالیت است را برای وی ارسال کردم بازبا گذشت مدت زمانی فاصله پاسخ داد که می‌شود اطلاعات فروشنده سرور را به من بدهید که من تقاضا کنم سیستم عامل را تغییر دهد در صورتی که دیتا سنتر برای این کارتغییر مبلغ ۲۰ هزار تومان هزینه دریافت می‌کرد و همچنین سیستم عاملی که او میخواست را در لیست سیستم عامل‌های دیتاسنتر وجود نداشت که به او این موضوع را گفتم وحتی اسکرین شات ویدیویی از داخل دیتا سنتر خود و لیست سیستم عامل‌ها تهیه و برای اودر میز کار ارسال کردم که ببیندانهااین سیستم عامل ندارد ولی باز با عدم پاسخگویی سریع اومواجه شدم و در مورد اینکه من همین سوال رادر قبل از خریدسرور از شما کردم چه سیستم عامل بخرم وشما پاسخ ندادی ندادی وی این گونه ادعا نمود که برق رفته بود و من سوال شما نمیتوانستم مشاهده کنم و سوال دیگری نمودم که چرا بین و پاسخ زمانی زیادی طول می‌کشد آیا کار دیگری مشغول هستید که باز با عدم پاسخ سریع وی مواجه شدم در حالی که ساعت حدود ۱۴ من کارم را به او ارجاع داده واو شروع کرده بود و هم اکنون ساعت 20شب بود هنوز کارم انجام نشده بود به همین دلیل به میز داوری کارلنسر مراجعه ودرخواست کردم لطفا ریفلنسرمرا تغییر دهیدبه علت عدم پاسخگویی سریع ریفلنسر و عدم توان وی برای چنین کاری
    که چند دقیقه بعدپیامی برایم ارسال شد و متوجه شدم فقط مشکل ثبت شده مرا به ریفلنسر مربوطه ارجاع داده و رفلنسر هم ناراحت از اینکه به داوری گزارش داده بودم قول داد کار بنده را انجام می‌دهد حتی با همین مدیریت سیستم عامل اوبنتو گفتم مانعی ندارد انجام بده و چون آخر وقت بود و دفتر کارم تعطیل می‌شد تعطیل کردم نیمه شب در منزل به پنل خود مراجعه کردم که ببینم کارم انجام شده که مواجهه به سوالی از وی شدم ومرابهت زده کرد وی سوال کرده بود آیا پسورد سرور را شما تغییر دادید؟ وخودنیز پاسخ داده بود بله مهندس شماپسورد سرور تغییر داده اید د یعنی خود سوال کرده بود و خود هم جواب داده بود من هم به وی پاسخ دادم عزیزم بنده پسورد تغییر ندادم تغییر دادن پسورد در حالی که شما حال کار روی پروژه من هستین چه لزومی دارد؟ و مجدد پسورد را کپی پیست کرده و برای اینکه مجدد سوالاتی این چنین نکند من یک اسکرین شات کامل از مشخصات سرور از جمله آی پی نام کاربری وپسورد و غیره را تصویربرداری و برای او درمیزکارارسال کردم تا فردا ساعت14یعنی24ساعت بعد که مراجعه کردم و شگفت زده شدم از من می‌خواهد از دیتا سنترم سوال کنم که آیا این سرور کنونی خارجی یاداخلی هست؟که سوال بسیار اشتباهی است چون هر وب مستر تازه کاری با دیدن آی پی سرور و یا هویز آی پی می‌تواند بفهمد که سرور برای داخل است یا خارج همچنین بنده از دیتاسنتر این سرور را تهیه کردم افرانت که فروشنده هاستینگ نیست یا خود دیتا سنتر است دیتا سنتر ایرانی سرور ایرانی ارائه می‌کند نه سرور خارجی بسیار از این سوال برآشفتم و به او هشدار دادم شمایک بار سیستم عامل را یک بار تغییر پسورد را بهانه ....حالا سرور رابهانه میکنی وخودش هم درپاسخ سوال خود پاسخ داده فکر کنم سرور ایرانی است چون نرم‌افزارها به مشکل می‌خورد... در حالی که سی پنل در حال فعالیت برای ما 1سال گذشته توسط برادر من طی دو ساعت با سیستم عامل اوبنتو و همین سرور ابری داخل ایران نصب وکانفینگ شد و توابع آن فعال گردید و بعد از دو ساعت تحویل من شد در حالی که سفارش من طی 24گذشت زمان هنوز نصب اش به پایان نرسیده بود به پشتیبانی کارلنسر هم پیغام دادم که چرا درمیز داوری مشکل بنده را حل نکرد و رفلنسر فعلی توانایی انجام کار را ندارد و هنوز هیچ پاسخی از پشتیبانی کارلنسر دریافت نکردم تا اینجا این تجربه را با شما به اشتراک گذاشتم ببینیم نتیجه مکاتبات و پشتیبانی میز داوری کارلنسر چگونه این مشکل را مدیریت می‌کند؟ و آیا سرانجام کار به درستی انجام و تحویل می‌گردد؟یاخیر؟ در پست بعدی ادامه تجربه خود را با شما به اشتراک می‌گذارم
    دانشگاه مهرالبرزاولین وتنهادانشگاه تخصصی درعلوم دانش بنیان وتوسعه تجارت الکترونیک درسراسرایران

3. Top | #3

عنوان کاربر
    مدیربازنشسته
    فعالیت صنفی
    توسعه تجارت الکترونیک

new-1 شگردکارلنسر

به گفته یکی ازدوستان که درسایت کارلنسربه رفلنسر فعالیت میکرد میگفت این پروسه که شمادرپست به اشتراک گذاشتید یک شگرد که وجه اون پروژه که شمامثلا500هزارتومان ثبت کردی به حساب سایت کسب کنند ولی برخلاف ادعای رفلنسری که با این پیشنهادشمااستخدام شده ودرحال انجام پروسه شماست ولی درواقع کاری انجام نمیدهد وبابهانه تراشی ورسیدن به پایان زمان اون از این پروسه کنارگذاشته میشه ورفلنسردیگری که انجام پرژه شمارا بجای 500هزارتومان هزینه ای معادل 5ملیون پذیرفته که یا شما قبول میکنیدیا اگر قبول نکنید 500هزار اولی فقط در حساب کاربری شما باقی مانده ودراصل اگرشمادرخواست استراد وجه خودرا نماید به هیچ عنوان به حساب شما بازگردانده نمیشود بدین شکل پولهارا از سفارش دهنده دریافت میکنند حالا شما من نمیدانم چقدر برای پروژه خود واستخدام رفلنسراولی پرداخت کردی فردا به پشتیبانی تیکیت بزن که کسی نیست انجام بدهد لطفا وجه پرداختی بنده را به این شماره کارت مسترد کنید ببین واقعا مسترد میکنند یا میگویند امکان پذیرنیست این هم یک آزمایش هست که باید تست شود

4. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربرسایت
    فعالیت صنفی
    سئوکار

jadvl رفلنسری کارلنسر

کاملا فرمایش شمادرسته الان من خودم 400هزارتومنم درکارلنسر بلوکه شده یعنی درحساب کاربری اعتبار دارم فقط وجه مستردنمیکنند ریفلنسرهم ندارند که بیاد پیشنهادمنوقبول کند و کارم انجام بدهند البنه من در کدرز وپوشیینا درخواست ثبت کردم چون ریفلنسری زیاد دارن سفارش منو انجام دادن ولی جای مثل کارلنسر که اخیرا راه اندازی شدند هنوز جا نیفتادن بخاطرهمین به چنین شگردهایی متوسل میشوند کاربرهای انجمن باید مواظب باشن و پولی که پرداخت میکنید قید استردادش بزنید

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)